Jelöltünk : Dunai Mónika

Tisztelt Rákosmenti Honfitársaim!

Áder János, a Magyar Köztársaság Elnöke 2018. április 8.-ra írta ki az országgyűlési választásokat. Ahhoz, hogy ezen a Fidesz-KDNP rákosmenti jelöltje,

Dunai Mónika országgyűlési képviselő elindulhasson, kellő számú támogató aláírás szükségeltetik. Az aláírásgyűjtés a XVII. kerületben állandó lakhellyel rendelkezők számára a Pesti út 170 alatti Fidesz-irodában február 19.-én 10 órakor kezdődik, majd ezt követően három héten át minden délután, ugyanott, valamint az illetékes választói körzetekben, az Önöket felkereső segítőim közreműködésével folytatódik.

Kérem, segítsék jelöltünket támogató aláírásukkal már február 19.-én! Kérem, támogassák segítőim aláírásgyűjtő munkáját lakókörnyezetükben!

Köszönöm!

dr Fenke Ferenc önkormányzati képviselő

Rákosmente 4. számú egyéni választói körzet

2 hozzászólás

  1. Földi Pál szerint:

    Tisztelt Képviselő úr, egyben gyógyitó orvosom.

    Kérem alkalmasint továbbítsa Dunai Mónika asszonynak gratulációmat, nagyon szerényen, de egy ici-picit hozzájárultam a győzelméhez, mozgósítva összes családtagomat és a kerületben lakó barátaimat.
    Egyveb szeretné közölni, hogy most március 15 alkalmából, Áder János köztársasági elnök úr kitüntetett a MAGYAR ÉRDEMREND LOVAGKERESZTJÉVEL.
    Mindkettőjüknek további sikeres tevékenységet kívánok. ” A haza szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha” (Deák Ferenc).
    Tisztelettel, és Mónikának kézcsókkal: Földi Pál vk. ezredes

    • Fenke Ferenc szerint:

      Tisztelt Ezredes úr!
      Levelét köszönöm, de a honlapomat – valami miatt éppen az országgyűlési választásokat követően – elárasztó, ismeretlen feladók által generált, mérhetetlen mennyiségű kéretlen levél (“spam”) megakadályozta, hogy írásával mindeddig szembesüljünk.
      Jókívánságait képviselő asszonynak természetesen azonnal továbbítom.
      Köszönettel, üdvözlettel
      dr Fenke Ferenc