Művészet mindenkinek

Az Akácvirág utca végében, a – székely honfitársamról – Kőrösi Csoma Sándorról elnevezett iskola előtti téren fenti címen zajlik a remélhetőleg minél több embert megmozgató lakótelepi összejövetel.

Most már évente több alkalommal igyekszünk az elmúlt évtizedek elhidegülését félretetetni, a lakótelepen élőket különböző programokkal (l.: Szomszédünnep) felrázni, az elidegenedést sutba dobni.

Petrőczy Dániel, területileg illetékes önkormányzati képviselő rövid, de velős megnyitóját követően a program első felvonásaként a Piccolino fúvószenekar szórakoztatta a nagyérdeműt,

de közben a gyermekek már kedvükre használhatták az ugrálóvárat, az én gyermekkoromban is népszerű, de ritka, lábbal hajtható “versenyautókat”, Szabó Tiborné és kis csapata pedig a nagyszerű ebédet igyekezett “formába önteni”.

Késő estig tartanak ma is a programok.

Szükségünk van egymásra, szükség van arra, hogy Keresztúron – is – a lakóközösség igazi baráti társaság legyen. Azon vagyunk, hogy legyenek rendszeresek és legyen ünnep minden hasonló lakótelepi összejövetel.

.