A tájékoztatásról, több eset kapcsán

Ekként szólnak 2012. november 26.-án kelt jegyzetem (“A tájékoztatásról, egy eset kapcsán”) utolsó – kiemelt – mondatai: “…a hivatalos – és nem hivatalos – kormánypárti tájékoztatást a félretájékoztató, megvezető és félrevezető globális, országos és helyi média most is, 2012. őszén is, még mindig felülírja!”

Bencsik András fent idézett írásom születésével nagyjából egy időben pötyöghette számítógépébe alábbi, a Magyar Demokrata című hetilap 3. oldalán ma megjelent – nov. 26.-án közzé tett gondolataimmal meglepő hasonlatosságot mutató –  sorait:

“A bűn rávetítése a politikai ellenfelekre, s azok érdemeinek kisajátítása azonban csak akkor lehet sikeres, ha a szükséges erejű hazai médiát kiegészítve a nemzetközi médiakórus is ezt visszhangozza, majd mindez támogatást talál az Európai Unió különös fából faragott globalista elitjében. (…) A nemzetközi média összefüggően következetes hazugságaiból a nyugat-európai országok lakóinak fejében kialakul egy szisztematikus hazugságkép Magyarországról…”

Kommentáljuk?

Kommentáljuk!


.