Adjátok vissza a hegyeimet!

4 hozzászólás

  1. Dr Tóth Antalné szerint:

    Wass Albert igaz szavai mindig a szivemből szólnak!!!!!Üdvözlettel

  2. Dr Tóth Antalné szerint:

    Meddig tűrjük még a Trianoni aljasságot???Adják vissza a hazát ,amit őseink a magyaroknak foglaltak el és nem a jöttment népeknek!Nekünk is jár minimum olyan kártérítés mint a zsidóknak a holokauszt miatt,amit ügyesen kihasználnak és ezzel szipolyozzák az osszes népet.Mi miért nem kérünk kártérítést a nemzetünkért,mikor legalább annyit vagy még többet szenvedett el mint a zsidók?A kufárokat már Jézus is kiverte a templomokbói is,úgy,hogy ideje lenne őket már kiűzni a mi szent földjeinkről is.Sajnos úgy érzem,hogy amíg ez a pedofil szoci és libsi banda garázdálkodik az unió padsoraiban ,addig itt szép hazánk csak gyarmati sorban vegetálhat.Miért is van nekünk szükségünk az Eu-ra-talán azért,hogy a tiló alá önként hajthassuk a fejünket?

    • dr. Fenke Ferenc szerint:

      Kedves dr Tóth Antalné!
      Soraival messzemenően egyetértve felhívom figyelmét a legjelentősebb és “idevágó” tegnapi és mai belpolitikai hírre: a rendőrséget ért maffia-fenyegetésre. Sajnos EZ is MA Magyarország.
      Üdvözlettel
      dr Fenke Ferenc

  3. Miguel szerint:

    Kedves Dr Tóth Antalné!
    Érdekes módon éppen erről vitázott imént két fiatal politológus /?/ az egyik kereskedelmi adón és megállapították, hogy semmilyen “irredenta” magyar politizálás nem vezethetne célra jelen geopolitikai helyzetben és ennek éppen az EU az egyik oka – ha jól értettem. Önnek tehát maximálisan igaza van. Egyébként kíváncsi vagyok, hogy hány önkormányzati vagy országgyűlési képviselő helyez fel ehhez hasonló csodás tartalmat jún. negyedike alkalmából honlapjára.
    Üdvözlettel
    Miguel