Lombzsákosztás Rákosmente 4. sz. egyéni választói körzetében

Tisztelettel tájékoztatom választói körzetemben (l.: a honlapon) állandó lakhellyel rendelkező állampolgárokat, hogy a már hagyományos ingyenes lombzsákosztás időpontja: 2020. október 12., 13.30, helyszíne a Polgármesteri Hivatal, földszint, ügyfélszolgálat.

Hangsúlyozni szeretném, hogy fenti alkalommal is kötelező a járványügyi helyzet megkövetelte óvintézkedések betartása. Elsősorban a tömbházak közös képviselőit várom, egyéni igényeket kizárólag nyomós indokok alapján, a címben meghatározottaknak megfelelően, lakcímkártyával igazoltan tudok teljesíteni. Szükség esetén a körzetemhez tartozó intézmények számára – mindeddig hasonlót kizárólag a Podmaniczky János Evangélikus Óvoda és Általános Iskola terjesztett elő – a kért számú lombzsákot október 13. és 20. között személyesen elviszem.

Megjegyezném, hogy az évek óta meghirdetett, őszi gyakorlattá vált, ingyenes lombzsákosztás a XVII. kerületi Önkormányzatnak nem kötelező feladata, hanem komoly anyagi ráfordítást igényelő, önkéntes vállalása, melyet kérnénk ekként kezelni.

Szólj hozzá