A rezsicsökkentésért (4.)

Rákoskeresztúr központjában április 5.-én, pénteken délután is gyűjtöttük az aláírásokat a rezsicsökkentésért – ezúttal Koszorúsné Tóth Katalin képviselőtársam és kis csapata. Teltek-múltak a félórák és akárcsak az utóbbi hetekben minden alkalommal, az aláírásgyűjtés annak rendje és módja szerint, a törvény diktálta keretek között zajlott…

…míg feladatát teljesítő képviselő asszonyt és segítőit szóban, majd tettleg provokálni nem kezdte egy, az aláírásgyűjtést nehezményező állampolgár…

Demokráciában élünk, tehát véleményét, eseményekkel, tevékenységekkel, trendekkel és szándékokkal való egyet nem értését bárki, különböző helyeken, alkalmakkor és fórumokon következmények nélkül kifejtheti. Az viszont, hogy egy – itt és most keresztényi szellemben jellemezhetetlen – XVII. kerületi egyed férfiasságát és politikai meggyőződését védtelen nők sérelmére kivitelezett ökölcsapásokkal kísérli meg kiélni, elfogadhatatlan. Vajon, mi lehet az oka annak, hogy egy kétséget kizáróan minden magyar számára kedvező, hangsúlyozottan nem politikai, hanem népjóléti – rezsicsökkentési – akció egy (?) kommunista, vagy szocialista módon beprogramozott fejben gyilkos indulatokat kelt? ŐK EZT – a rezsicsökkentést –  NEM AKARJÁK, csak azért, mert nem ők “találták ki”? És- mivel nem ők találták ki – ölni akarnak?

Érdemes elgondolkodni azon, hogy mi játszódhat le egy élete delén már túljutott, javakorabeli férfi (?) fejében, midőn úgy dönt, hogy ököllel, erőből egy védtelen nő arcába csap? Érdemes elgondolkodni azon, hogy azok a magyarellenes politikai formációk, melyek mérhetetlenül dühösek a Fidesz és a KDNP rezsicsökkentési akciója miatt, ezrével bírják olyanok bizalmát, mint az a javakorabeli férfi, aki aláírásgyűjtőinket ütötte le. Érdemes elgondolkodni azon, hogy – mi, magyarok és keresztények – mitévők legyünk, ha újra szárba szökken Ron Werber, a szocialisták izraeli kampány-stratégájának korábban már bevált ötlete: az előemberi életérzés keresztezése a tekintet nélküli agresszióval?

Rákosmente, ébresztő!

Ha nem vigyázunk, nem csak aláírásgyűjtőink, hanem mindnyájan az újkori bolsevizmus áldozatai leszünk!

Rákosmente, ébresztő!

6 hozzászólás

  1. csévi szerint:

    Kedves Doktor Úr!

    Elborzadtam, amikor Rákosmente olyan esemény miatt került címlapokra, ami múlt pénteken történt. Nem könnyű ebben a témában úgy megszólalni, hogy az nyomdafestéket tűrő legyen, mégis megpróbálom. Az agresszió, a gyűlölet olyan méreteket kezd ölteni, ami ép ésszel fel nem fogható. Megéltem 56-ot kamaszként, a rendszerváltozást már anyaként, de ilyen gyűlölködést, mint ami az elmúlt bő 10 évben történik Magyarországon nem láttam. Emlékezzünk csak vissza 2002-re, illetve az akkori választást megelőző néhány hónapra. Mit műveltek Orbán Viktorra, Kövér Lászlóval, vagy éppen Pokornival, Kósa Lajossal, az akkor még csak 3 kislányát boldog házasságban nevelő fideszessel… Eltelt 11 év és ma ott tartunk, hogy nőket ütnek ököllel fényes nappal Rákoskeresztúr legforgalmasabb részén. Bajnai és fegyverbe szólító Á Kornélja verbális gyűlöletkeltése vezetett ide. Lásd. Fidesz székház elleni támadás, vagy éppen a párt weblapja elleni hecker-támadás.
    Igen VIGYÁZZUNK! és ELÉG ebből a vandál, mocskolódó gyűlölködésből.
    És még egy gondolat a pénteki támadáshoz – nem hallottam elhatárolódni egyik kerületi pártot sem. Na ez is egy gyalázat.

    • dr Fenke Ferenc szerint:

      Kedves Csévi!
      Azóta már olvastam a Jobbik és a Demokratikus Koalíció (amennyiben tetszik tudni, hogy ez utóbbi mi fán terem?) által közreadott, farizeus megjegyzésekkel terhelt “elhatárolódását”.
      “Alea iacta est”… a sérülteknek pedig innen is, most is jobbulást kívánok.
      Tisztelettel
      dr Fenke Ferenc

  2. nemértemapolitikát szerint:

    T. Doktor Úr !

    Tisztességgel leírtaFIDESZ-KDNP Képviselő társával Koszorusné Tóth Katalinnal ( bulvár sajtóban 50 éves , madárcsontú)és segítő aktivistájával mi történt.

    Kicsit zavaró számomra aztán a következő hozzászólás hiszen , dicső aktivistánk 8 éven keresztül inkriminált 2002 évben is MSZP-SZDSZ segítséggel lett MSZP-SZDSZ képviselő Akadémia-Ujtelepen.
    Ráadásul emlékezhetünk még , amikor Hoffmann Elvtárs ( MSZP Polgármester ) által megkövetelt retorzióra – a XVII kerületi Rendőrség azt vizsgálta ki festette fel a Képviselő Asszony kerítésére KOMMUNISTA K@RVA.- akkor a jobboldali aktivistákat vitte el a Rendőrség vizsgálatra , aztán kiderült a helyi kocsma és Képviselő Asszony közötti személyes problémák volt a festés oka.

    Óvodájának Alapítványa is erőteljes talán túlzottan is nyomást fejt ki a Szülőkre , Vállalkozásokra , hogy támogassák anyagilag.

    Ez nem jelenti azt , hogy támadója nem lehet baloldali – hiszen állítólag XVII . Rendőrség pontosan tudja ki volt az illető. Most már csak azt kéne tudni pontosan ki és , miért csinálta.

    • dr Fenke Ferenc szerint:

      Tisztelt Nemértem!
      Ahhoz képest, hogy “nem érti”, kerületi ügyeket tekintve mellbevágóan kristálytiszta, már-már bennfentes tájékozottságot árul el.
      Fentiek alapján kétségeim támadtak afelől, hogy valóban nem tudja-e, hogy az Ön által leplezetlen ellenszenvvel jellemzett képviselő asszony elleni brutális támadást “…pontosan ki és miért csinálta”?
      Örülnék, ha megnyugtathatna válasza.
      Üdvözlettel
      dr Fenke Ferenc

      • nemértemapolitikát szerint:

        T. Doktor Úr !

        Kerületi ügyek egy részét valószínűleg értem . Amit nem értem , miért nem hozzák nyilvánosságra a botrányt okozó személy adatait és indítékait és akkor pontosan kiderülne a brutális támadás indoka

        Nem értem miért pont 1.sz Képviselő Asszony körül vannak botrányok .Korábban MSZP-SZDSZ időben is és a jelenlegi esetben is.

        Ön körül miért nincs? Ön egy szavatartó ember. MIÉP -es elkötelezettsége nem változott .

        ” Nem ugrál éppen úgy , ahogy a szél fúj” , többek megfogalmazása.

        Hatvani , Rózsahegyi , Szabó képviselő Asszony és a többi igaz Fideszes képviselő körül ilyen “ellenszenv” Ön szavaival élve nincs , ennek is oka lehet.
        Ön írta figyeljen oda a Fidesz a( kis) emberek véleményére még korábban , ez érvényes az egészségügyi politikára nagyban ( kicsiben (Medical – Center ) és érthető egy még kisebbre, választókerületre is.

        Gazdasági dolgokat- véleményem szerint meg nem itt kell kitárgyalni – az a Bíróság és büntető Törvényszékre tartozik , ha oda kerül az ügy.

        Gondolom a kerítést övező kommunista felhang és a jelző sem lehet hiteltelen , mert senki sem tiltakozott ellene. Leginkább nem az érintett , pedig inkább a saját blogján neki kellene.

        Természetesen tiszteletben tartom Véleményét , más véleményét is érdemes átgondolni . Jobbik bizonyos tevékenysége ellenére , ilyen ügyekbe nem megy bele.

        Rezsicsökkentést személy szerint aláírtam , de szeretném a MAVIR ZRt 2012. évi nyereségét is visszaforgatva látni.

        Örülnék , ha megnyugtatná a véleményem.

        Üdvözlettel

        • dr Fenke Ferenc szerint:

          Tisztelt Nemértem!
          Köszönöm korrekt, tisztességes válaszát és az abban megfogalmazott figyelemre méltó gondolatokat.
          Kérem, olvasson és írjon máskor is!
          Üdvözlettel
          dr Fenke Ferenc