Koronavírus avagy A magyar beteg (126.)

Többen kérdezték, hogy mi az oka annak, hogy az új (COVID-19) járvánnyal kapcsolatban nem jelentetek meg jegyzetet, ezért mindezzel kapcsolatban itt és most üzenem:

1. Dr. Bodnár Attila, a Bajcsy Kórház főigazgatója utasításának megfelelően a tájékoztatás kórházunk vezetőségének, azon belül a kommunikációért felelős vezetőnek a jogköre. A kórház honlapján ( www.bajcsy.hu ) a releváns információk olvashatók.

2. A Szakrendelő munkájának, napirendjének átszervezése folyamán, a Bajcsy Kórházzal közös akcióterv végrehajtása közepette se időm, se energiám nem lett volna blogbejegyzés írására.

Jegyzet helyett álljon itt egy nagyszerű, tegnapi fotó, mely a Debreceni Egyetem kerítésénél készült (ezen az egyetemen szereztem 40 évvel ezelőtt általános orvosi diplomámat):

(forrás: MTI)

2 hozzászólás

  1. D.Magdi szerint:

    És most már tényleg itt az ideje, hogy az éhbérért dolgozó egészségügyisek, az orvosok, ápolók ne csak transzparenseken, meg a facebook-on kapjanak köszönetet, hanem az eddigieken túl legalább kétszeres anyagi elismerésben részesüljenek! Ez most már tovább nem odázható!

  2. Mihályka szerint:

    Igen, egyetértek! És Mindenkinek köszönet, aki közfeladatot lát el és nem teheti meg, hogy otthon marad! Az eü.rogyadozik már évtizedek óta, a jelenlegi kormány sokat tett, várjuk a mielőbbi folytatást! Minden munka fontos! De az egészség a legfontosabb!