Önkormányzati képviselő-jelöltként

Kedves Honfitársaim!

Rákoskeresztúr tisztelt lakói a Rákos-pataktól a Széchenyi utcáig, a Ferihegyi úttól a Kaszálóig!

Néhány héten belül lezárul a 2014. októberében kezdődött önkormányzati ciklus. A XVII. kerületi Fidesz-KDNP koalíció vezetői felkértek, hogy a következőben is vállaljam a munkát, így örömmel jelentem, hogy a 2019. október 13.-i önkormányzati választáson is Riz Levente polgármester és Horváth Tamás polgármester-jelölt csapatának tagja leszek.

Megítélésem szerint a 4. számú egyéni választói körzetben az elmúlt öt évben elért eredményeink önmagukért beszélnek. Amit viszont mindezek kapcsán feltétlenül ki kell hangsúlyoznom, az  a hatalmas segítség, amit képviselői munkám során a körzetemben lakóktól, csapatomtól, a szimpatizánsoktól, a társasházi közös képviselőktől kaptam. Napi találkozásaim, bejárásaim, a fogadóóráimon elhangzott beszélgetések mind jó szándékú, javítást, épülést szorgalmazóak voltak; rosszindulatú, szándékosan kellemetlenkedő megkereséssel munkám során nem szembesültem – még egyszer: köszönet érte!

Gyakorló orvosként, a Szakorvosi Rendelőintézet vezetőjeként, önkormányzati képviselőként, a XVII. kerületi KDNP alelnökeként, frakcióvezetőként, gimnazista gyermek édesapjaként rengeteg a teendőm és a tény, hogy közfeladataim elvégzésében ilyen mérvű segítséget kapok, hihetetlen erőt ad. Amennyiben Önök is ugyanígy gondolják és munkám folytatása mellett döntenek, kérem, a jelölti indulásomat elősegítendő, augusztus 24.-én kezdődő aláírásgyűjtés (helyszín: Pesti út 170. szám alatt található iroda), valamint az október 13.-i önkormányzati választás alkalmából szavazatukkal támogassanak!

Köszönettel, tisztelettel

Dr. Fenke Ferenc

.