Graffiti

Alábbi alkotást ismeretlen szerző – néhány órája – választói körzetem kellős közepén működő jegyárusító stand utcára néző üvegfelületén helyezte el:

A “graffiti” stilisztikája az alkotó tudat- és kedélymódosító szerek által történt befolyásoltságának alapos gyanúját veti fel: a felirattal elérendő cél és az ahhoz rendelt küldetés éppen úgy nem világos, mint az üvegfelületre hevenyészve odavetett – igencsak nehezen értelmezhető – politikai eklekticizmus. Kérem, jelentkezzen, aki rendelkezik a felirat megfejtéséhez szükséges információval. Addig is – fentiek alapján – jómagam egyetlen dologra következtetek: a választási kampány elkezdődött.

1 hozzászólás

  1. krupánszki teréz szerint:

    Kedves Doktor Úr!

    Ismét fejtörést okoz számomra a történet.Talán iskolás gyerekek,talán nem tiszta cselekvési tudattal rendelkező felnőttek? Bármelyik korosztályból származik a tettes-érthetetlen!

    Próbálok felmentést kitalálni,talán nem is kerületünk lakosa a “művész”,mert aki itt él,annak örömmel,és derűvel adatik meg minden nap kilépni otthona ajtaján.Szépül folyamatosan a környezetünk,és nagyon kellene vigyáznunk rá.
    Hiszem,hogy mi vagyunk a többség,akik úgy érezzük,hogy jó itt lakni-és ezt megbecsüljük.